top of page

O nas

Sleepy story_ Maja Plaskan
Narejeno z ljubeznijo.

Naj vam povem našo Sleepy zgodbo ...

Moje ime je Maja in blagovno znamko Sleepy sem ustvarila z namenom, da približam te čudovite pletene produkte iz volne velikanke tudi vsem vam, ki ste se, tako kot tudi sama, zaljubili na prvi pogled v izdelke narejene iz "chunky" preje.

Govorimo o odejicah narejenih iz super debele preje, ki so postale velik hit, tako v Sloveniji, kot tudi drugod po svetu. Njihov »puhast« izgled enostavno pade v oči, dajejo pa tudi neko luksuzno noto domu, zato jih najdemo na veliko fotografijah z notranjim dizajnom.

Že ko pogledaš to mehko odejico ti da nekakšen občutek udobja in topline. Da bi se kar zavil vanjo, pustil vsakdanje skrbi ob strani in začel sanjati na mehkem puhastem oblaku. Mogoče v poletnih mesecih resda ne potrebujemo topline odejice, ampak kljub temu že ob postavitvi odejice v prostor, le-temu doda neko unikatnost in naredi dom prijetnejši.

 

Glavni razlog, da sem se lotila Sleepy projekta je ta, da so me odejice iz volne velikanke enostavno očarale in ker sem po duši kreativka, se z veseljem lotim novih projektov. Drugi razlog je, da ponudbe za takšne odejice takrat resnično ni bilo veliko. Sama sem pri tem poskušala najti čim boljše razmerje med ceno in kvaliteto. Dejstvo je, da teh odejic nikjer ne boste dobili v rangu cen cenejših odejic iz bližnje trgovine. Glavni razlog za to je, da ima že sam material zaradi svoje kvalitete zelo visoko ceno. Ob tem pa ne smemo pozabiti, da je vsaka od odejic unikatno ročno delo.

 

Pred začetkom Sleepy projekta sem se odločila, da poleg Merino volne ponudim tudi najboljši približek le te - Mammoth akrilni visokokakovostni material. Poleg nekoliko ugodnejše cene, so odejice namreč tako lahko primerne tudi za ljudi, ki se obdajajo zgolj z veganskimi izdelki.

 

Vsaka posamezna odejica je individualno ročno delo, narejena z ljubeznijo. Materiali, ki jih uporabljam so skrbno izbrani in primerni za stik z otroško kožo.

 

Ker so odejice narejene po meri, si lahko izberete poljubno velikost. Odprti smo za komunikacijo in predloge, zato nas brez problema kontaktirajte!

Hvala za ogled našega spletnega mesta in še večji hvala, če se odločite za nakup. ❤

Maja

IMG_9450

IMG_9450

544A9194-1

544A9194-1

Maja Plaskan (2)

Maja Plaskan (2)

Screen Shot 2020-08-11 at 10.00.44

Screen Shot 2020-08-11 at 10.00.44

IMG_9433

IMG_9433

bottom of page