top of page
Sleepy5_edited.jpg

ROČNO PLETENI IZDELKI

IZ SLOVENIJE

Mehki, topli in kvalitetni izdelki za vaš dom. ❤

O NAS

Naj vam povem našo Sleepy zgodbo ...

Blagovno znamko Sleepy smo ustvarili z namenom, da približamo te čudovite pletene produkte tudi vsem vam, ki ste se, tako kot tudi sama, zaljubili v te "chunky" produkte, ki jih najdemo na veliko fotografijah z notranjim dizajnom. Njihov »puhast« izgled enostavno pade v oči, dajejo pa tudi neko luksuzno noto domu.

Seveda govorimo o ...

PREBERI VEČ

MAJHNO PODJETJE

Vsi naši izdelki so ročno izdelani z ljubeznijo

v Sloveniji.

KAKOVOST

Vsi materiali, ki jih uporabljamo, so kakovostni in skrbno izbrani ter primerni tudi za stik z otroško kožo.

Maja Plaskan (1).jpg

VIZIJA

Naša vizija je uveljavitev in prepoznavnost blagovne znamke na domačem in tujih trgih, jo približati vsem starostnim skupinam in ustvariti izdelke, ki bodo razveselili tudi najzahtevnejše kupce.

SKRB ZA STRANKE

Če imate vprašanja, vas vabimo, da si oglejte našo stran s pogostimi vprašanji. Za več informacij nas lahko vedno kontaktirate na

e-naslov info@sleepy.si.

"Odejico sem kupila za vnukinjo, ki prihaja oktobra. Odejica je v živo se lepša kot na spletu! Odnos gospe do kupca pa zelo prijazen."

- Janja, Celje

"Hladnejši dnevi in Sleepy odejica so prava kombinacija. Res je zelo topla, a hkrati tudi dekorativna in praktična. Mi jo uporabljamo v večini ob večerih, ob kaki dobri knjigi, filmu... in seveda kot igralno podlogo za našo malo srčico."

- Tanja, Šmartno v Rožni dolini

"Priznam, da sem se najprej zaljubila v izgled, ko sem dekico prvič prijela v roke pa me je takoj očarala tudi njena mehkoba in prijetna toplota. Tudi hčerka se je takoj navdušila nad mehkobo, zdaj pa si jo tudi mož kdaj prilasti na kavču. Dekica ni samo lepa na izgled, ampak tudi neverjetno mehka in topla! Komaj se dogovorimo kdo jo bo imel, tako da mislim da potrebujemo kmalu še kakšno."

- Tanja, Celje

"Navdušena nad kvaliteto! Hvala za hitro dostavo in prijaznost."

- Lana, Zagreb

"Sleepy oblaček sem izbrala kot darilo ob krstu. Za razliko od masovno proizvedenih dekorativnih izdelkov za otroške sobice je Sleepy oblaček unikaten, ročno narejen iz kvalitetnih materialov, domiselno zasnovan, poln topline, domačnosti in mehkobe, ki te poboža že samo ob pogledu nanj. Pohvalila bi tudi Majin profesionalni odnos, ažurnost, prijaznost in fleksibilnost"

- Katja, Velenje

KONTAKT

Za vsa vprašanja smo vam na voljo. 

Hvala za vaše sporočilo! Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Lep dan še naprej! Ekipa Sleepy

Contact
bottom of page